فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید
| نام فایل | حجم فایل |
|---|---|
| makarooni_2116159_9829.zip | 41.7 MB |
پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی 25 اسلاید
رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد ...
پاورپوینت دستگاه برداشت هندوانه 18 اسلاید
تاریخچه هندوانه کشت هندوانه در شرایط دیم زمان برداشت برداشت به روش سنتی و معایب روش ماشینی ( معایب و مزایا آن ) معرفی دستگاه توصیه اقتصادی و قیمت محصول ...
پاورپوینت اندازهگیری درصد تشکیل میوه پسته رقم اکبری 10 اسلاید
یک درخت پسته رقم اکبری انتخاب شد و 4 شاخه در چهار جهت شمال، جنوب، شرق و غرب انتخاب شد و در هر شاخه یک خوشه انتخاب شد تعداد گل در هر شاخه شمارش شد و پس از آن 3 مرتبه و با فاصلهی زمانی یک ماه در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد تعداد میوههای تشکیل شده و باقیمانده روی هر خوشه شمارش شد و پس از آن درصد تشکیل میوه برای هر خوشه محاسبه و از آنها میانگین گرفته شد و درصد تشکیل ...
پاورپوینت اثر محلول پاشی بُر بر درختان بادام 25 اسلاید قابل ویرایش
کاربرد بُر در برگها سبب افزایش معنی دار جوانهزنی گردهها شد. سطوح مختلف بُر در محیطی که بُر به آن اضافه شده بود باعث کاهش ترکیدگی لوله گرده نسبت به محیط بدون بُر شد، به استثنای بیشترین میزان بُر که اندکی ترک لوله گرده را فزایش داد. ...
پاورپوینت عکس میوه پسته در مراحل مختلف 10 اسلاید
عکس مراحل مختلف رشد میوه پسته ...
پاورپوینت محلول پاشی بُر در درختان بادام و تأثیر آن بر کیفیت دانه گرده 24 اسلاید قابل ویرایش
این مطالعه به منظور بررسی جوانهزنی دانه گرده در شرایط invivo و invitro با کاربرد محلولپاشی بُر انجام شد. که در آن کاربرد بُر برای درختان گرده افشانی شده باز منتهی به افزایش چشمگیر در بار محصول شد. ...